Utazásaim az al-Kaidával

Jelenlegi hely

Szerző Próza Nostra On the

Lavie TidharAz Ad Astra Kiadó fél éve jelent meg könyveivel a piacon és rövid idő alatt jelentős rajongótábort, hűséges olvasókat sikerült szereznie különleges kiadványaival. Ebből az alkalomból, illetve éppen ma - szeptember 11-én - megjelenő Oszama című regényük apropóján, egy ingyenesen letölthető e-kötettel ajándékozták meg az olvasókat, melynek címe: Utazásaim az al-Kaidával.

A novelláskötet három írást tartalmaz, mindháromnak az a Lavie Tidhar a szerzője, aki az Oszama című több, jelentős díjra jelölt regényt is írta. A téma a terrorizmus és az al-Kaida terrorszervezet. Az e-könyv (két formátumban) a kiadó honlapjáról szabadon letölthető.

Részlet az ajánlóból:

"Oszama bin-Láden és az Al-Kaida mintha követné Lavie Tidhart, aki 1998-ban Dar es-Salaamban tartózkodott az amerikai nagykövetség elleni merénylet idején, és kicsin múlott, hogy feleségével elkerülték a 2004-es Sínai-félszigeten történt és a 2005-ös londoni bombatámadásokat. Az események végül a több díjra jelölt Oszama című regény megírására ösztönözték, ám emellett három novella is elkészült, melyek mindegyike Oszama bin-Ládennel foglalkozik, igaz, más és más formában."

(Forrás: Ad Astra Kiadó)