Sepsi László Pinky című regényének bemutatója Szegeden

Jelenlegi hely

Szerző Próza Nostra On the

Pinky szegedi kötetbemutató (Balogh Ádám plakátja)Időpont: 2018. Február 28. Szerda, 20:00.
Helyszín: Szeged, Jazz Kocsma, Kálmány Lajos u. 14.
Facebook event

A szerzővel Szabó István Zoltán (Steve) beszélget.

Aki a felolvasásokhoz hozzáigazítja a korrupciótól szennyezett nagyvárosok zajait: Petrács Gábor.

Pinky (Libri, 2016)
„A Pinky című regény éppen olyan, mint a címében szereplő különös, rózsaszín és kegyetlen ital: amilyen furcsának tűnik elsőre, olyan természetességgel eszi bele magát az ember agysejtjeibe, és egy pillanatra sem ereszt el a szélesvásznú végkifejletig. Egyben pedig újabb bizonyíték arra, hogy a XXI. századi fiatal magyar irodalom immár tényleg nem ismer sem zsánerbeli, sem nyelvi határokat, szíve pedig egy ütemben dobog az átkozott nagyvilág fékevesztett, dühös és szédítő ritmusával.” (Dunajcsik Mátyás)

Sepsi László
Író, szerkesztő és újságíró. Eddig három regénye és egy mesekönyve jelent meg: Holt istenek kora (2003), Az éjszaka réme (2015), Pinky (2016), Ördögcsapás (2017). A Magyar Narancs online-on vezet kultblogot Paratéka címmel, és éppen nagy erőkkel igyekszik befejezni gombákról és gengszterekről szóló új regényét.​

Szabó István Zoltán (Steve)
Kritikus, szerkesztő, a Próza Nostra online irodalmi magazin főszerkesztője. Volt sátorépítő, mint Szent Pál, most Technical Writer, mint Thomas Pynchon. Az irodalomtudomány doktora.

Petrács Gábor
A Homo Ludens Project alternatív színházi társulat tagja. Foglalkozik képzőművészettel és részt vesz zajzenei performanszokban. Legközelebb Tróger Noir című önálló estjén figyelhetik meg szabad szemmel.

Plakátterv: Balogh Ádám
A programot a József Attila Kör támogatja.
A belépés díjtalan.