prozanostra.com

Jelenlegi hely

Szerző stv On the

 

Próza Nostra

Üdvözlet a Próza Nostra új otthonában!

Végül megszületett az új honlap, ami még folyamatosan kisebb-nagyobb változtatásokon fog átesni és remélhetőleg ezeken keresztül finomodni.

Túl azon, hogy egyedi arculatot szerettünk volna adni a Próza Nostrának, szándékunk volt az is, hogy kibővítsük. Ennek eredményeképp születtek az új menüpontok, melyek egyelőre feltöltés alatt állnák, némelyik pedig még csak később fogja betölteni a funkcióját (ilyen a Galéria, ami a tervezett Próza Nostra Irodalmi Estekről készült fotókat fogja tartalmazni).

A lap bal oldalán lehet regisztrálni, ami a kommentelés feltétele – mindenkit buzdítunk erre. A Vendégkönyvbe pedig bárki megírhatja az általános véleményét, tanácsát, észrevételét az oldallal kapcsolatban. Előre is köszönjük a visszajelzéseket.

Ebben a hónapban több rendhagyó posztot is közzé fogunk tenni, a rendszeres frissítések mellett, melyeket egy ideje kénytelenek voltunk hanyagolni az új oldallal kapcsolatos tennivalók miatt. A bővülő szerzőgárda miatt a könyvkritikák is sűrűsödni fognak.

Reméljük minden látogató úgy gondolja majd, hogy érdemes lesz az oldalt követni.

Ezúton is köszönjük Lőkös Kornél segítségét, aki az oldal programozásáért felelős.

 

Szabó István Zoltán