A Próza Nostra netnaplója a Literán

Jelenlegi hely

Szerző Próza Nostra On the

Próza Nostra (a logó Gőz Zoltán munkája)2015. február 16. és 22. között a Próza Nostra szeresztősége írja a netnaplót a Literára. Nagyon megtisztelő, hogy a lap felkért minket a naplóírásra, ezúton is köszönjük szépen nekik a lehetőséget.

Természetesen izgatottan készülődünk a feladatra és tartogatunk meglepetést is, hiszen az egyik naplóírónk nem a lap közvetlen munkatársa, hanem egy olyan, a hazai fantasy irodalomban egyre ismertebbé váló személy, aki amellett, hogy író, más munkája révén (is) jó kapcsolatot ápol az oldallal, velünk.

A bejegyzéseineket egy nap csúszással fogjátok olvasni a Literán, aki figyeli az oldalt, annak ez bizonyára nem ismeretlen dolog, tehát a hétfői napról írt naplójegyzetünk kedden kerül ki az oldalra, így az utolsó - vasárnapról szóló írás - 23-án, hétfőn lesz olvasható.

Az legyen nektek is meglepetés, hogy pontosan ki írják a naplót, ez mindig az adott napon fog kiderülni. Ezt a cikket pedig naponta frissíteni fogjuk a naplóírás ideje alatt, így mindig megtaláljátok a legújabb linket, ami az aznapi írásunkhoz vezet.

Reméljük, hogy legalább annyira fog tetszeni nektek a naplónk, amennyire mi izgatottak vagyunk miatta.

- a Próza Nostra csapata

 

Naplóbejegyzések

2015. február 16. - Ács Balázs: Örömlányok és búvárkodás

2015. február 17. - Fekete I. Alfonz: Trivulzió szivárványhártyája

2015. február 18. - Holló-Vaskó Péter (A. M. Aranth): Könyvek, könyvek mindenütt

2015. február 19. - Pillér Emília Réka: Ablakok

2015. február 20. - Gaborják Ádám: Szögesdrót

2015. február 21. - Takács Gábor: Oldalról támadunk

2015. február 22. - Szabó István Zoltán (Steve): Alakfelismerés