Pretchett-megjelenések (Könyvmegjelenés)

Jelenlegi hely

Szerző stv On the

A Delta Vision kiadó jóvoltából hamarosan két új regényt is a kezünkbe vehetünk Sir Terry Pratchettől, az angolszász fantasy irodalom legfurcsább és kétség kívül leghumorosabb alakjától.

Carpe JogulumA Carpe Jugulum november 22-én kerül a boltokba, a már megszokott külsővel, Josh Kirby borítófestményével. A történet főszereplői az Egyenjogú rítusokból (igazi gender problémákat tárgyaló regény) és a Vészbanyákból ismert szerethető, mindazonáltal rettentő különös boszorkányok lesznek. A magyar fordítás Farkas Veronika munkája. A bolti ár 2990 magyar pénz. (Fülszövegét kattints ide.)

A Kallódó kontinens december 6-án jelenik meg. Tartalmát tekintve a Széltoló-regények közé tartozik (ezKallódó kontinens valószínűleg nagyon hülyén hangzik azoknak, akik nem olvastak Pratchettet), azaz minden bizonnyal Korongvilág legalkalmatlanabb, leginkompetensebb személyének kell megmentetnie a világot a pusztulástól, a feladatában pedig a Poggyász az egyetlen segítsége. A fordítást Jordán Csaba végezte. A könyv ára szintén 2990 Forint. (Fülszövegért kattint ide.)

Úgy tűnik hamarosan elkezdődik a karácsonyi könyvinvázió.