Karácsonyi könyvakciók

Jelenlegi hely

Szerző stv On the

AdventA karácsony előtti adventi időszakban buzdítanak minket a leghangosabban vásárlásra a reklámok. Ironikus, hogy akkor a legnagyobb a zaj, amikor ideje lenne a csendnek. Mindenesetre a könyv kiváló karácsonyi ajándék, ráadásul az ünnepek közeledtével a kiadók a legkülönbözőbb akciókat vezetik be. Összegyűjtöttünk néhány ajánlatot, a kedvenceink közül, hogy ne kelljen sokáig keresgélni őket és több időt tölthessetek csendben.

 

 

Suszter szabó baka kémEgy tökéletes kém

 

Az Agave Kiadó weboldalán John le Carré Egy tökéletes kém című kiváló regénye 25% kedvezménnyel rendelhető meg (2760 Ft). A kémregények egyik legkiválóbbnak tartott alkotása Falvay Dóra fordításában, 656 oldalon keresztül ajándékozza meg olvasóját a csupán le Carré könyveire jellemző egyedi hangulattal és rendkívül csavaros történettel. Mindenkinek kötelező, aki szereti a krimit vagy a kémregényeket. Le Carré Suszter, szabó, baka, kém című másik klasszikusáról ide kattintva olvasható el mindjárt két, párhuzamos ismertető az oldalunkról. Ez a kötet (2160 Ft) is elérhető a kiadó weboldalán.

 

Ad Astra KiadóAz Ad Astra Kiadó öt tematikus könyvcsomagot állított össze karácsonyra, melyek mindegyikében 40% kedvezménnyel vásárolhatóak meg a könyvek. Saját csomagot is összeállíthat a vásárló természetesen, ebben az esetben 30% kedvezmény jár minden könyvre. A karácsonyi könyvcsomagok tartalma, ára és megrendelési lehetősége elérhető itt.

 

Befejezetlen regék11/22/63

 

 

Az Európa Kiadó Stepen King új regényével készült, a két kötetes, World Fantasy Díjra jelölt 11/22/63 című sci-fi regénnyel (4990 Ft a két kötet), mely Szántó Judit fordításában jelent meg, 1132 oldalon. Valamint a Szukits Kiadónál A gyűrű keresése cím alatt megjelent J. R. R. Tolkien válogatáskötetet is újra kiadta az Európa, mely a Professzor befejezetlenül maradt történeteit gyűjti csokorba. A kötet címe: Befejezetlen regék Númenorról és Középföldéről (a 788 oldalas könyv ára 4900 Ft).

 

Átmeneti üresedés

 

A Gabo Kiadónál december 11-én jelenik meg (és már előrendelhető itt) J. K. Rowling új regénye - az első, amelyet felnőtteknek írt - az Átmeneti üresedés. 20% kedevezménnyel kapható az akcióban (3192 Ft).