Csernobil 30 - Nyeremények

Jelenlegi hely

Szerző Próza Nostra On the

Gas MaskNemrégiben meghirdettük első novellapályázatunkat, Csernobil 30 - Az atomkatasztrófa gyermekei címmel (itt elolvashatjátok az eredeti kiírást). Örömmel jelentjük, hogy folyamatosan érkeznek be a pályamunkák, ám április 26-ig van még idő, úgyhogy ne habozz és küldd el a kész novelládat vagy írd meg a régóta elmédet feszítő történetet végre és küldd el nekünk.

Ismételten felhívjuk a figyelmed arra, hogy egy novellapályázatról van szó, ezért aztán regényrészletet vagy forgatókönyvet sajnos – bármennyire is színvonalas szövegek – nem áll módunkban zsűrizni.

Kedvcsinálónak felsoroljuk a köteteket, melyeket a partnereink ajánlottak fel a díjazásra – ezúton is köszönjük nekik a segítséget.

 

 

Agave Könyvek:

Nick Cutter: Mélység

Mick Cutter: A falka

József Attila Kör/Libri:

Stefan Spjut: Stallo

Jessie Burton: A babaház úrnője

Clive Barker: A vér evangéliuma

Metropolis Media

Arkagyij és Borisz Sztrugackij: Stalker - Piknik az árokparton

Vlagyimir Vasziljev: S.T.A.L.K.E.R. - Halálos zóna

Vlagyimir Vasziljev: S.T.A.L.K.E.R. - A duplikátor gyermekei

Jezsi Tumanovszkij: S.T.A.L.K.E.R. - Agyar

Twister Media

Sara Raasch: Hó mint hamu

The Black Aether

Black Aether - A szokatlan és hátborzongató történetek magazinja 2016/1.

Holló-Vaskó Péter (A.M. Aranth)

A.M. Aranth: Oculus

Szóval nem semmi könyvcsomag lesz ez. A szerkesztőségben azon tanakodunk, hogyan osszuk el őket a három dobogós helyezett között. Természetesen az értékes könyvnyeremény mellett a három díjazott megjelenik pályamunkájával a Próza Nostra oldalán is. (Csak zárójelben áruljuk el, hogy amennyiben elég színvonalas pályamunka érkezik be ahhoz, hogy elérjen egy kötetnyi terjedelmet, akkor a kiválogatott írásokból összeállítunk egy elektronikus novelláskötetet, melyet ingyenesen tölthet le bárki az oldalunkról.)

A Te írásodat is várjuk!

(A kép forrását itt találod)