Az Arany 200 – Balladaremix novellapályázat eredményhirdetése

Jelenlegi hely

Szerző Próza Nostra On the

Zichy Mihály: HídavatásEljött a pillanat, a zsűri kiválasztotta az általa legjobbnak ítélt három pályaművet és visszafejtettük, hogy az általunk adott fedőnevek kiket takarnak. A pályamunkák kezeléséről és értékelési módjáról, valamint a zsűri tagjairól bővebben olvashattok itt. Köszönjük a türelmet, amit az eredményhirdetés elhalasztásával kapcsolatban tanúsítottatok.

Idén úgy alakult, hogy a második helyen pontegyenlőség áll fenn két pályázó között, így két második helyet hirdetünk, harmadikat pedig nem.

 

Lássuk a neveket:

Második helyezést ért el Bacsai Gábor Mint szél hátán a toll című novellájával.

Szintén második helyezett Puska Veronika Madárról madárra című novellájával.

A pályázat első helyezettje Veress-Elza Emőke Vörös Rébék című novellájával.

 

Gratulálunk a helyezetteknek és minden szerzőnek köszönjük a részvételt. Idén sok általános iskolás és középiskolás diák írását is megkaptuk – hogy a pályázat megmozgatta a fantáziájukat, külön nagy öröm a számunkra.

A helyezettekkel emailben vesszük fel a kapcsolatot és postai úton juttatjuk el nekik a nyereményüket: a Twister Media kiadó által felajánlott könyvcsomagot és,a The Black Aether által felajánlott Black Aether Magazint.

A győztes pályamunkákat szombatonként publikáljuk a Próza Nostra felületén.

A legjobb novellákból idén is ingyenesen letölthető elektronikus kötetet szerkesztünk, ezzel kapcsolatban hamarosan felvesszük a kapcsolatot az érintett szerzőkkel, a munka előrehaladtával pedig a Próza Nostra olvasóit is tájékoztatjuk.

Kérdésed van? Írj kommentet!