Az Antikvárium.hu két pályázata

Jelenlegi hely

Szerző Próza Nostra On the

Könyvre éhezők viadalaAz Antikvárium.hu két pályázatot is kiírt abból az alkalomból, hogy adatbázisa elérte az 500.000 különböző kiadványt. Az elsőre magánszemélyek, míg a másodikra intézmények pályázhatnak. Íme a sajtóanyag a pályázatokhoz:

Könyvre éhezők viadala

Az 500.000 kiadványt számláló Antikvárium.hu pályázata

Régóta szeretné beszerezni a kívánságlistáján lévő könyveket? Bővítené kedvenc olvasmányaival könyvespolcát? Az Antikvárium.hu, Magyarország legnagyobb antikvár könyvkínálattal rendelkező oldalának adatbázisa idén eléri az 500.000 különböző kiadványt. Ennek alkalmából az oldal 200.000 forint összdíjazású pályázatot hirdet magánszemélyeknek.

Mi a teendő? Készítsen telefonjával, fényképezőgépével vagy kamerájával egy maximum 1 perces videófelvételt, majd töltse fel a YouTube-ra!

Miről szóljon a videó? Látogasson el az antikvarium.hu weboldalra, és válasszon kiadványaink közül egyet, amelyre régóta vágyik! A felvételen indokolja meg, miért éppen az adott könyv került kívánságlistájára! Pályamunkáját az alábbi címadási mintát követve töltse fel a YouTube-ra: „Név, Könyvre éhezők viadala, Antikvárium.hu”. A felvételek minősége nem befolyásolja a döntést, de a videón szereplő szövegnek jól hallhatónak kell lennie. A további információkat és a videó elkészítését segítő kisfilmünket a következő címen találja: www.antikvarium.hu/konyvreehezok

A feltöltött videók linkjét 2014. április 10-től 2014. május 15-ig várjuk a konyvreehezok@antikvarium.hu címre! A pályamunkákból válogatást közlünk az Antikvarium.hu Facebook-oldalán, ahol a Könyvre éhezők viadalával kapcsolatos legfrissebb információk is megtalálhatók: https://www.facebook.com/antikvarium.hu Ha még nem tette, lájkolja oldalunkat!

A pályaműveket beküldők között összesen 10 darab, egyenként 20.000 forint értékű vásárlási utalványt sorsolunk ki, amelyet a nyertesek az antikvarium.hu weboldalon használhatnak fel. A pályázat eredményhirdetésére 2014. május 29-én kerül sor. A nyerteseket az eredményről e-mailben tájékoztatjuk.

További információk a konyvreehezok@antikvarium.hu címen kérhetők.

 

Könyvtárak újratöltveKönyvtárak újratöltve

Az 500.000 kiadványt számláló Antikvárium.hu pályázata

Az Antikvárium.hu, Magyarország legnagyobb antikvár könyvkínálattal rendelkező oldalának adatbázisa idén eléri az 500.000 különböző kiadványt. Az oldal ennek alkalmából pályázatot hirdet könyvtáraknak, önkormányzatoknak, oktatási és szociális intézményeknek. Ennek során 5-ször 500.000, azaz 2,5 millió forint értékű könyvtámogatást juttat a kiválasztott intézményeknek.

Az Antikvárium.hu többek között olyan könyvtárak, könyvtárakat fenntartó önkormányzatok, nyugdíjasotthonok, átmeneti szállók, kórházi osztályok jelentkezésére számít, amelyek bővítenék jelenlegi könyvállományukat vagy most tervezik könyvtáruk kialakítását. A részletes pályázati feltételek a www.antikvarium.hu/konyvtarakujratoltve oldalon találhatók.

Mi a teendő? A pályázó intézmény készítsen telefonnal, fényképezőgéppel vagy kamerával egy maximum 3 perces videófelvételt, majd töltse fel a YouTube-ra!

         Miről szóljon a videó? A pályamunkában hangozzék el az adott település vagy intézmény rövid bemutatása. A felvételen szerepeljen a település néhány nevezetessége vagy az intézményben folyó mindennapi munka összefoglalása. Ezen kívül a videó tartalmazza annak indoklását, hogyan használja fel a pályázó az elnyert könyvtámogatást. Mintafilmünket a www.antikvarium.hu/konyvtarakujratoltva oldalon tekintheti meg.

Az elkészült videót a YouTube-ra a következő címadási mintát követve töltse fel: „A pályázó intézmény neve, Könyvtárak újratöltve, Antikvárium.hu”. A felvételek minősége nem befolyásolja a döntést, de a videón szereplő szövegnek jól hallhatónak kell lennie.

A feltöltött videók linkjét 2014. április 10-től 2014. május 15-ig várjuk a konyvtarakujratoltve@antikvarium.hu címre! A munkákból válogatást közlünk az Antikvárium.hu Facebook-oldalán, ahol a pályázattal kapcsolatos legfrissebb információk is megtalálhatók: https://www.facebook.com/antikvarium.hu Ha még nem tették, lájkolják oldalunkat!

A pályázat eredményhirdetésére 2014. május 29-én kerül sor. A beérkezett, fenti kritériumoknak megfelelő videók közül szakmai zsűri választja ki a támogatandó intézményeket. A díjakat két elismert magyar író, költő adja át a pályázóknak.

További információkat a konyvtarakujratoltve@antikvarium.hu címen kérhetnek. 

Hasonló írások